Logo

Remouladesauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk citronsaft
3 dl olie
salt, peber
 
200 g mayonnaise
2-3 spsk hakket persille, kørvel og estragon
1 spsk hakket kapers
1 spsk hakket syltet agurk
evt. flødeskum af ½ dl piskefløde
 
Mayonnaise: Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik.
Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed.
Smag til med salt og peber.
Bland mayonnaisen med kryddergrønt, kapers og agurk.
Smag til og vend flødeskummet i.
Serveres til fisk, skaldyr og roastbeef.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her