400 g frosne rejer
3 dl kokosmælk
3 spsk karrypasta
2 gulerødder
1 stk squash
1 stk rød peberfrugt
2 spsk fishsauce
400 g frisk spinat
bordsalt og peber
Pynt: ½ bdt frisk koriander
A. Tø rejerne op og læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre.
B. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ryste den.
Kom det øverste tykke lag i en stor sauterpande sammen med karrypastaen.
Bring det i kog og lad det koge lidt ind under omrøring i ca. 2 minutter.
C. Tilsæt rejerne og vend dem i blandingen i 1 min.
Tag rejerne op igen og tilsæt småtskårne gulerødder, squash og peberfrugt.
Efter 2 minutter tilsættes den resterende kokosmælk og fishsauce.
D. Til slut tilsættes rejer og spinatblade og det hele vendes sammen, indtil spinaten er faldet sammen.
E. Krydr med salt og peber og servér med friskhakket koriander.