Logo

Raita med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En yoghurtsalat i familie med både tzatziki og indisk raita. Den er fin til forret med bløde arabiske brød og måske et stykke stegt eller røget fisk, eller til lammekølle.

4 dl drænet 10 pct. yoghurt
1 tsk salt
2 spsk tørret mynte
stort bundt hakket dild, også stilkene
en stor rød peber, finthakket
4-5 spsk olivenolie
rød, finthakket chili, så mange man har nerver til

Bland det hele, og smag til.
Lad salaten trække køligt en times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her