Logo

Rabarberkompot i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarberstilke
150-175 g sukker

Snit rabarberne i 2-3 cm. lange stykker, er stilkene meget tykke, flækkes de.
Bland rabarberne med sukker og fordel dem i et ovnfast fad.
Dæk fadet med folie og sæt det på plade midt i ovnen 15-20 minutter
ved 175°C.
Tag fadet ud og lad rabarberne trække under folie til de er kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her