½ rødkål
1 tsk andefedt (du kan også bruge andet fedtstof)
2 tsk allehånde, knust groft
2 laurbærblade
1 kanelstang
½ tsk kommen
1 dl æblecidereddike
2 dl æblemost
2-4 spsk sukker, alt efter hvor sød en tand du har
Salt
Rens rødkålen for de yderste blade og snit det i grove strimler.
Kom en gryde på jævn varme og steg rødkålen i andefedtet, stile og roligt.
Når den værste spændstighed i kålen er aftaget kom da allehånde, laurbærblade, kanel, kommen, eddike og æblejuice på.
Kom lidt sukker og salt på og lad det hele stå og simre i ca. 2 timer.
Juster smagen med æblecidereddike, sukker og salt til sidst.
Har du for travlt til selv at tænke på rødkål, så kan vi anbefale dig at prøve Meyers Rødkål.
Forhandlere af Meyers Rødkål
Magasin, Meyers Deli, SuperBedst og Irma i København.
Spisekurven, Hovedgaden 38, 3460 Birkerød
Kaffekrukken, Torvet 16, 4600 Køge
Kaffekolben, Skolegade 8, 7400 Herning
Hos Walter, Nørrebakke 8, 8400 Ebeltoft
Osteboden, Kongegade 12, 5800 Nyborg