Logo

Rød/hvid-salat Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store rødbeder

¼ hvidkålshoved

1 bdt persille

1 tsk sukker

1 fed hvidløg

1 spsk sennep

½ dl vineddike

1 ½ dl olie (ikke olivenolie)

evt. et stænk Tabasco

salt og peber

 

Rødbederne koges, pilles og rives, og hvidkålen snittes fint.

Persille, sukker, hvidløg, sennep, salt, peber, vineddike og evt. Tabasco blendes sammen.

Olien røres derefter i lidt ad gangen, og marinaden blandes op i salaten.

Er dejlig sammen med pastaretter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her