Nyd denne sprøde
råkost som tilbehør dressingen er syrlig og lidt skarp af den friskrevne
ingefær.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.
#
3-4 gulerødder
200 g hvidkål eller
rødkål
Dressing:
1 spsk citronsaft
1 spsk æbleeddike
½ tsk fintrevet
ingefær
1 tsk sukker
1 tsk dijonsennep
2 spsk olie
frisk koriander
eller mynte
salt og peber
*
Pisk dressingen
sammen, og tilsæt friskhakkede korianderblade eller mynte.
Skræl gulerødderne,
og riv dem groft.
Skær stokken af
kålen, og snit kålen meget fint.
Vend grønsagerne
sammen med dressingen, smag til med salt og peber, og lad salaten trække i
mindst 20 min.
Pynt med friskhakket
koriander eller mynte.
TIPS: Tilsæt evt
rosiner, soltørrede bær eller fintsnittede tørrede frugter som fx svesker,
abrikoser, figner eller dadler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin