Logo

Råkost med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Råkost med ingefær


Nyd denne sprøde råkost som tilbehør dressingen er syrlig og lidt skarp af den friskrevne ingefær.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

3-4 gulerødder

200 g hvidkål eller rødkål

 

Dressing:

1 spsk citronsaft

1 spsk æbleeddike

½ tsk fintrevet ingefær

1 tsk sukker

1 tsk dijonsennep

2 spsk olie

frisk koriander eller mynte

salt og peber

*

 

Pisk dressingen sammen, og tilsæt friskhakkede korianderblade eller mynte.

Skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Skær stokken af kålen, og snit kålen meget fint.

Vend grønsagerne sammen med dressingen, smag til med salt og peber, og lad salaten trække i mindst 20 min.

Pynt med friskhakket koriander eller mynte.

 

TIPS: Tilsæt evt rosiner, soltørrede bær eller fintsnittede tørrede frugter som fx svesker, abrikoser, figner eller dadler.

 

Råkost med ingefær



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her