Logo

Provence krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Epices provencales

I modstrid med turistpropagandaen, som hævder det modsatte, indfinder vinteren sig dog til slut i Provence, og selv Provences kokke må til en afveksling gribe til tørrede krydderurter. Denne gamle opskrift på krydderurteblanding tilfører hver ret, fra auberginer til fisk, et særegent, men stemningsfuldt anstrøg af det provencalske landskab. (alle urter afvejes i tørret tilstand).

I en morter knuser man:
25 g af henholdsvis timian, serpolet (vild timian), sar, lavendel, rosmarin, laurbærblade, kryddernelliker, appelsinskal samt 1 hel muskatnød.

Blandes grundigt og opbevares i tætsluttende beholdere. Bruges med forsigtighed ligesom andre tørrede krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her