Logo

Porrerelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbered eventuelt relishen et par dage forinden. Opbevar den på køl.
 
1 porre
1 gul peberfrugt
½ fennikel
 
Marinade:
2 spsk honning
1 dl sherry vinaigre
½ dl vand
1 chili
 
Marinade: Kog en lage af ingredienserne.
Læg et lodret snit i chilien, men lad den være hel, så er den nemmere af fjerne, hvis man ikke ønsker en meget hot relish.
Snit grønsagerne i aflange meget tynde stykker på størrelse med en tændstik.
Læg grønsagerne i den varme lage og lad dem afkøle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her