Logo

Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød

 

Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød, en let ret som kan serveres som tilbehør til både fisk og kød. Få opskriften her.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 50 min.

 

# Ingredienser:

600 g porre

2 spsk olie

1 ds bønnemix

1 rødløg

50 g fetaost

4 skiver rugbrød

¼ bdt. basilikum

salt og peber

*

Rens porrerne godt, og skær dem i 6 cm lange stykker.

Snit rødløget fint.

Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønnemix, fintsnittet rødløg og olivenolie, salt og sort peber.

Bag dem i forvarmet ovn på 185 °C i ca. 20 minutter.

Bræk feta og rugbrød i mindre stykker, drys det på porrerne, og bag dem videre i 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Anret porrerne og bønnemix i fadet drysset med basilikumblade.

 

Tips: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med chili beans, curry beans, linser eller kikærter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her