Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet
rugbrød, en let ret som kan serveres som tilbehør til både fisk og kød. Få
opskriften her.
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 50 min.
# Ingredienser:
600 g porre
2 spsk olie
1 ds bønnemix
1 rødløg
50 g fetaost
4 skiver rugbrød
¼ bdt. basilikum
salt og peber
*
Rens porrerne godt, og skær dem i 6 cm lange stykker.
Snit rødløget fint.
Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønnemix,
fintsnittet rødløg og olivenolie, salt og sort peber.
Bag dem i forvarmet ovn på 185 °C i ca. 20
minutter.
Bræk feta og rugbrød i mindre stykker, drys det på porrerne,
og bag dem videre i 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Anret porrerne og bønnemix i fadet drysset med
basilikumblade.
Tips: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint
spises som vegetarret, kan også laves med chili beans, curry beans, linser
eller kikærter.