4 rensede porrer i alt ca. 300 g
50 g løg
200 g modne tomater
1 spsk olivenolie
1 dl halvtør hvidvin
1 fed hvidløg
1 kvist timian og persille
1 stk laurbærblad
1 tsk salt og lidt peber
lidt persille til pynt
Skyl porrerne godt og del hver porre 2 gange.
Skær tomaterne i både.
Hak løget.
Kom olie, løg, tomater, hvidvin, hvidløg, timian og persille samt laurbærblade i en fladbundet skal eller flad.
Dæk med låg.
Mikrobølg ved 900 Watt i 5 min.
Tilæst porrerne, rør rundt og mikrobølg yderligere ved 900 Watt mikrobølger i 5 min.
Mærk efter om porrerne er møre.
Afkøl porrerne.
Ved servering anrettes porrerne eventuelt på et fad.
Lagen fordels over og der pyntes med grofthakket persille.