Logo

Porre a la Grecque i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rensede porrer i alt ca. 300 g
50 g løg
200 g modne tomater
1 spsk olivenolie
1 dl halvtør hvidvin
1 fed hvidløg
1 kvist timian og persille
1 stk laurbærblad
1 tsk salt og lidt peber
lidt persille til pynt

Skyl porrerne godt og del hver porre 2 gange.
Skær tomaterne i både.
Hak løget.
Kom olie, løg, tomater, hvidvin, hvidløg, timian og persille samt laurbærblade i en fladbundet skal eller flad.
Dæk med låg.
Mikrobølg ved 900 Watt i 5 min.
Tilæst porrerne, rør rundt og mikrobølg yderligere ved 900 Watt mikrobølger i 5 min.
Mærk efter om porrerne er møre.
Afkøl porrerne.
Ved servering anrettes porrerne eventuelt på et fad.
Lagen fordels over og der pyntes med grofthakket persille.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her