Logo

Pommes Raffles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg store, skrællede kartofler skæres i skiver på ½-¾ cm, blancheres i kogende vand med salt, skylles let, aftørres og lægges i smurt tærteform lagvis med fløde/æggemasse af 2 ½ dl piskefløde pisket sammen med 2 æg og tilsmagt med finthakket hvidløg og rosmarin samt salt og stødt hvid peber.
Bages i ovn ved 200° i 20-40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her