Lage:
1 ¼ kg sukker
60 g sennep (sød fransk)
40 g karry
1,1 l. lager eddike (1,25)
1 chili
5 g hel sort peber
5 stk lang peber
5 g sennepskorn
2 laurbær
100 g Maizena
½ brev rød melantin
Fyld:
1 stk blomkål
1 stk agurker
350 g gulerødder
200 g bønner
3 stk æbler
350 g perleløg
300 g peberfrugt
2 stk squash
2 stk grønne tomater store
Saltlage:
1 kg salt tilsættes 5 l vand og røres til saltet er smeltet.
Lage:
Sukker, sennep, krydderier, karry og eddike blandes koldt.
(gem lidt eddike til at røre Maizenaen op med)
Lagen koges op og tilsættes melantin og Maizena.
Koges derefter i 10 minutter.
Fyldet:
Grønsagerne ordnes og skæres, eller pilles, i små stykker.
Læg grønsagerne i saltlage i 4 - 8 timer.
Skyl grønsagerne.
Tag lidt af lagen fra og blancher dem her i, lidt af gangen.
Når alle grønsagerne er blancheret og afkølet blandes de med den afkølede lage.
Hvis der ikke er lage nok, bruges den del af lagen som grønsagerne er kogt i.
Der efter fyldes picklesen på glas.
Tips: Kog de forskellige grønsager hver for sig, så de alle forbliver sprøde og lækre.
Tag lidt pickles. Sigt lidt af lagen fra. Hak picklesen groft og bland den op med mayonnaise, efter behag, og du en dejlig hjemmelavet remoulade.