Logo

Peberfrugtdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ymer
3 spsk citronsaft
1 spsk reven peberrod
1 finthakket peberfrugt (rød)
8-10 oliven
1 dl flødeskum
paprika og salt
 
Ymer og citronsaft røres sammen og den revne peberrod tilsættes.
Peberfrugten hakkes i meget små dele og det samme gælder oliven.
Det vendes i dressingen og sluttelig tilsættes den stiftpiskede
flødeskum.
Smag til med paprika og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her