Logo

Peberfrugt-chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugt-chutney

 

Chutney: eddikesyltede frugter og grønsager er stærkt og godt. Her er en irsk opskrift på en meget velsmagende chutney, der egner sig som tilbehør til både kolde og varme retter.

Arbejdstid: 45 min. Koge/stegetid: 50 min.

 

#

500 g røde peberfrugter

500 g tomater

250 g løg

3 spsk olie

100 g rosiner

2 fed hvidløg (knust)

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt allehånde

2 tsk groft salt

250 g sukker

1½ dl hvidvinseddike

Endvidere:

sylteglas

evt. konserveringsmiddel

*

 

Vask peberfrugterne og skær dem i tern.

Skold og flå tomaterne og skær dem i tern.

Pil løgene og hak dem fint.

Sauter løgene blanke i en gryde med olie.

Tilsæt peberfrugt og lad det stege med et par min.

Tilsæt tomater, og de øvrige ingredienser.

Lad blandingen småkoge ca. 45 min. - til chutneyen er jævn.

Hæld chutneyen på rengjorte, skoldede glas, der evt. er skyllet med et konserveringsmiddel. Opbevar mørkt og køligt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her