Tilpasset camping og Trangia sæt
1 dl revet parmesanost
1 håndfuld rødbedeblade
1 håndfuld rucola
1 håndfuld krølsalat
½ bundt persille
2 kogte æg - 4 hvis det er vagtelæg
Dressing:
1 spsk honning el. sirup
1 spsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
Salt og peber
Over svag ild sættes en tør pande - brug en varm pande til osten.
Halvdelen af parmesanen bredes fra midten af panden og ud med en diameter på 15 cm.
Efter et lille stykke tid vil osten begynde at smelte og blive sprød på undersiden. Løft forsigtigt osten af og læg den over bunden på en plastickop eller lignende, så den får 'kurvefacon'. Lad den køle af.
Bag den anden parmesankurv på samme måde.
Fyld kurvene op med salatblandingen.
Pynt med hakket persille og halverede æg.
Vagtelæg kan med fordel anvendes, da de er meget dekorative.
Dijonsennep røres sammen med honning og balsamico.
Tilsæt olivenolie i en tynd stråle. Smag til med salt og peber.
Salaten blandes i den store gryde.