Logo

Pære med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pærer
lidt fintskårne rodfrugter (fx porer, gulerødder, pastinak, persillerod)
(smag til med salt)
hvidvin

Skær bunden af pærerne, så de kan stå i et fad. Skær netop så meget af toppen, at pæren kan udhules med en lille teske (kun ned til kernehuset).
Fyld hullet op med de sauterede rodfrugter og hæld lidt hvidvin i.
Den afskårne top skæres skrå og stikkes ned i i siden af hullet med stilken opad.
Pærerne stilles i et ovnfast fad med lidt hvidvin og bages i ovnen ved 200ºC til pæren er mør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her