Logo

Ovnstegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små persillerødder
4 gulerødder
4 små rødbeder
1 kg små kartofler
rosmarin, tørret eller frisk
timian, tørret eller frisk
50 g smør

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 1 cm tykkelse.
Lægges på en stegeplade med bagepapir.
Dryppes med olie, salt, peber og krydderier.

Bages i ovn ved 180ºC, i ca. 40-45 min. (kan varmes op mens kødet trækker).
Persillerødder, gulerødder og rødbeder renses og skæres i bjælker på 1 x 1 x 5 cm.
Derefter ristes de i smør på en pande (rødbeder for sig, så de andre grønsager ikke tager farve).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her