Logo

Ostesalat med selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g bladselleri
1 bundt radiser
12 fyldte grønne oliven
200 g mild gouda-ost i skiver
3 spsk hvidvinseddike
½ tsk dijonsennep
salt
friskmalet sort peber
4 spsk olie
1 bundt blandede krydderurter (basilikum dild persille purløg)

Selleristænglerne befries for de groveste ribber, og lidt af den grønne top tages fra til pynt.
Stængler med de lyse blade skæres i tynde skiver.
Radiser renses, skylles, tørres og skæres i skiver sammen med de afdryppede oliven.
Osten skæres i strimler.
Alt blandes let i en skål.
Til dressingen røres eddike med sennep, salt og peber og olien piskes i. Dressingen hældes over salaten.
Krydderurterne skylles i rindende vand, duppes tørre, hakkes meget fint og blandes i salaten, som derefter tildækkes og trækker i 15 min.
Ostesalaten pyntes med bladgrønt og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her