2 faste modne pærer
5 stænger bladselleri i tynde skiver ca. 250 g
1 tsk dijonsennep
½ tsk frisk revet ingefær
100 g cheddar ost i tern
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
100 g blå- og hvidskimmelost i tern
Dressing:
2 spsk citronsaft
3 spsk olivenolie
½ dl vand
Pynt:
Brøndkarse og bladselleriblade
Tilbehør:
Groft brød.
Skræl pærerne og fjern kernehusene.
Skær pærerne i tynde både.
Fordel bladsellerien på 4 tallerkner.
Anret herpå pærerne og de 2 slags ost.
Pynt salaten med brøndkarse og badselleriblade.
Dressing:
Pisk citrussaft sammen med sennep, frisk ingefær, salt og peber.
Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst.
Dryp lidt af dressingen over salaten.
Server resten i en skål ved siden af.
Server fx ostesalaten som forret.