Logo

Ostebrød fra Amerika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 brød)
Et utroligt lækkert brød med ost og sennep som en spændende smagskombination.

4 dl mælk + vand
2 dl ost i tern
2 spsk smør
1 ½ spsk worcestersauce
50 g gær
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 knsp cayennepeber
1 tsk sennepspulver
600-725 g hvedemel

Varm mælk, vand, ost, smør og worcestersauce op i en gryde, indtil osten begynder at smelte. Bland det meste af melet sammen med salt og krydderier i et dejfad. Rør gæren ud i lidt af væsken, som er afkølet til ca. 37°. Hæld gærblandingen og resten af væsken i melet, og rør i dejen, indtil den hænger sammen og er smidig. Lad dejen hæve under et klæde i ca. 45 min.
Læg dejen på et meldrysset bord, og ælt den smidig. Del dejen i to stykker, og form dem til brød, der lægges i smurte bageforme. Brødene pensles med olie og efterhæver under et klæde i 30-40 min. på et lunt sted.
Bag brødene på midterste rille ved 200º i ca. 25 min. Lad brødene køle af på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her