200 g oksefilet
1 ½ dl oystersauce
2 skalotteløg
1 frisk rød chili
1 limefrugt
1 spsk brun farin
1 tsk friskrevet ingefær
80 g usaltede jordnødder
2 ½ spsk ekstra jomfruolivenolie
1 bdt forårsløg
3 tomater
1 stort bdt koriander
Marinèr oksefileten i oystersauce i 2-3 timer i køleskabet.
Kødet brunes hurtigt på en varm pande.
Lad kødet hvile i mindst 10 minutter, før det skæres i meget tynde skiver. Skalotteløget pilles og hakkes, chilien befries for kerner og skæres i tynde strimler, dressing røres af saft og revet skal af limefrugt, farin, ingefær og ekstra jomfruolivenolie.
De ristede jordnødder, kødet i tynde skiver og skalotteløgene vendes rundt i dressingen sammen med koriander, de fintstrimlede forårsløg og tomater uden kerner.
Herefter smages til med salt og peber.