Logo

Oksekødsjordnøddesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g oksefilet
1 ½ dl oystersauce
2 skalotteløg
1 frisk rød chili
1 limefrugt
1 spsk brun farin
1 tsk friskrevet ingefær
80 g usaltede jordnødder
2 ½ spsk ekstra jomfruolivenolie
1 bdt forårsløg
3 tomater
1 stort bdt koriander

Marinèr oksefileten i oystersauce i 2-3 timer i køleskabet.
Kødet brunes hurtigt på en varm pande.
Lad kødet hvile i mindst 10 minutter, før det skæres i meget tynde skiver. Skalotteløget pilles og hakkes, chilien befries for kerner og skæres i tynde strimler, dressing røres af saft og revet skal af limefrugt, farin, ingefær og ekstra jomfruolivenolie.
De ristede jordnødder, kødet i tynde skiver og skalotteløgene vendes rundt i dressingen sammen med koriander, de fintstrimlede forårsløg og tomater uden kerner.
Herefter smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her