Rosenkålens særlige, gode og let skarpe smag er fin sammen med sødme og syre. Her bages de møre, før de overhældes med en dressing af sirup, passionsfrugt og citron.
bagekartofler
1 spsk olie
salt og peber
400 g rosenkål
lidt smør
4 bøffer
2 passionsfrugter
2 spsk sirup
½ citron
Sæt ovnen på .
Skær kartoflerne i både, vend dem med olie, salt og peber, og læg dem i en bradepande.
Bag kartoflerne, til de er godt gyldne, ca. 35-40 minutter.
Ordn rosenkålene, og kom dem i en ildfast form med låg (eller luk med alufolie). Kom smørklatter på kålen, og drys med salt. Luk formen tæt.
Bag rosenkålene møre i ovnen i ca. 20 minutter.
Drys bøfferne med salt og peber, og steg dem i smør eller olie ved høj varme, 2 minutter pr. side.
Rør indholdet fra passionsfrugterne med sirup og smag til med citronsaft.
Servér bøfferne med kartofler og rosenkål, overhældt med dressing.