Logo

Nye kartofler med stuvede svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg nye kartofler
25 g smør
2 dl vand
125 g kantareller
125 g andre sommersvampe
15 g smør
1 ½ dl piskefløde
1 bdt persille
salt og peber
Tilbehør: godt brød

Skrub eller skrab kartoflerne og skær dem i tykke skiver.
Læg dem i en sauterpande med smør, salt og vand og damp dem møre under låg – ca. 8 min.
Børst kantareller og svampe rene, skær de store lidt ud og brun dem i en gryde med smør.
Drys med salt og peber og tilsæt fløden.
Lad stuvningen simre ca. 5 min. og smag til med salt og peber.
Tag kartoflerne op med en hulske og anret dem på to varme tallerkener. Hæld svampestuvningen over og drys med friskhakket persille.
Server straks og giv godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her