Kog først
kartoflerne halvmøre og rist dem så færdige i olie. Her har vi tilsat
sukkerærter og purløg og smagt til med lidt sennep.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
400 g nye kartofler
1 spsk olie
150 g sukkerærter
(fintsnittede)
evt. 1 tsk
dijonsennep
1 bdt purløg
(fintsnittet)
salt og peber
*
Skrub kartoflerne
rene, kog dem i letsaltet vand i 10 min og hæld dem i et dørslag.
Rist kartoflerne
møre på en pande med olie i ca. 5 min.
Tilsæt sukkerærter
og steg et par min.
Krydr med salt og
peber og evt. sennep.
Drys med fintsnittet
purløg og server.
TIPS: Kartoflerne
kan skæres i halve eller kvarte inden stegning.
Velegnet som tilbehør
til et stykke røget eller stegt fisk, kotelet, kylling eller bøf.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin