Logo

Nye kartofler i charmoula

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer

2 kg nye små kartofler

Charmoula
1 bdt koriander, finthakket
½ bdt bredbladet persille
1 rødløg, skrællet og finthakket
1 røde chili, befriet for kerner og finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
Saft af 1 citroner
4 spsk god olivenolie
1 ½ tsk paprika
1 ½ tsk spidskommen
1 l græsk yoghurt
Salt og peber

Ingredienserne til charmoula' en blandes sammen og smages til med salt og peber. Kartoflerne skrubbes og koges i letsaltet vand, til de er møre, ca. 15 min.
Lad dem køle lidt af, inden de skæres i halve og vendes med charmoula.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her