Logo

Marineret peberfrugt med oliven, kapers og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

1 dåse røde peberfrugter
sorte oliven efter ønske
2 snittede salte ansjos i solsikkeolie
1 spsk kapers
2 spsk balsamico eddike
2 spsk olivenolie
frisk basilikum
salt og peber

Tilberedning:
Læg peberfrugterne på et fad og fordel resten af ingredienserne henover. Lad fadet stå ved stuetemperatur og marinere i 15 minutter og server.
Server peberfrugterne som de er eller til stegt fisk, fjerkræ eller til en god bøf.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her