Logo

Marinerede grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g grønne bønner (friske eller frosne)
4 dl olie
1 dl vineddike  
1 tsk dijonsennep
1-2 fed hakkede hvidløg
salt, peber
 
Bønnerne koges, så de stadig har bid.
Hæld dem i en si, så vandet kan løbe fra.
Hæld dem i en skål, mens de stadig er varme og bland dem godt med
marinaden.
Lad retten trække nogle timer.
Pynt evt. med hakket hårdkogt æg eller sprødristede bacontern.
Eller/og pynt med hakket persille eller andet grønt drys.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her