Logo

Marinerede champignon 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bakke champignon
½ dåse flåede tomater
½ dl barbecuesauce
1 spsk soyasauce
1-2 fed pressede hvidløg(afhængig af størrelse)
½ tsk sennep
1 spsk olie (helst olivenolie)
forsigtigt med salt og peber

   
Alle ingredienser med undtagelse af champignon blandes sammen.
Champignon skæres i tynde skiver og vendes forsigtigt i marinaden.
Lad det trække nogle timer i køleskab inden servering.
 
Tips: Brug en lufttæt bøtte eller lignende, da hvidløget lugter rimelig
kraftigt i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her