Logo

Marinade til grillning af fisk og kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing / marinade

2 stk rødløg
2 fed knust hvidløg
2 spsk stødt kommen
2 spsk paprika
¼ tsk chiliflager (tørret) eller hak evt. selv en tørret chili groft
4 spsk bredbladet persille hakket
2 spsk citronsaft
4 spsk korianderblade hakket
4 spsk olivenolie
1 tsk havsalt
Friskkværnet sort peber

Alle ingredienser kommes i en blender og hakkes meget fint.
Marinaden kommes herefter i en gryde og varmes let op.
Køles af og kan nu bruges generøst.

Tips: Fede fisk, laks, makrel eller helleflynder egner sig bedst til
marinering, da det tager kortere tid for marinaden at give smag hertil.
Tilsæt eventuelt yderlig olie til marinaden, hvis den er for tyk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her