Logo

Mallorcinske grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 auberginer
½ spsk salt
5 mellemstore kartofler
2 peberfrugter
4 tomater
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
½-1 dl olivenolie
groftkværnet peber

Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække med saltet en times tid. Skyl skiverne og dryp dem tørre i en sigte. Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver.
Skær peberfrugterne i strimler og svits dem i 1 spsk olie. Læg låg på gryden og lad peberfrugten simre ca. 5 min. Svits aubergineskiverne på en pande i resten af olien. Skær tomaterne i skiver og hak hvidløget. Læg grønsagerne lagvis i et ovnfast fad sammen med lidt salt og peber.
Læg alufolie over fadet og sæt det i ovnen ca. 30 min. ved 225ºC. Tag folien af og lad fadet stå i ovnen yderligere ca. 15 min., til kartoflerne er møre.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her