Logo

Majsbrød i form

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g smeltet smør
150 g majsmel
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
1 spsk sukker
½ tsk salt
2 piskede æg
1 ½ dl kærnemælk /skummetmælk
1 ½ dl mælk
 
Smør en brødform 23 cm. lang 5 cm. dyb med smør, sæt formen i ovnen til den er godt varm.
Bland majsmel, hvedemel, bagepulver, natron, sukker og salt godt.
Bland æg, kærnemælk og mælk i en skål og rør det smeltede smør i.
Bland det våde og tørre, rør forsigtig til alt er blandet, men rør ikke for
meget, så falder det sammen.
Hæld dejen i den varme smurte form.
Bag brødet i forvarmet ovn til det er blevet gyldent 20-25 min.
Brødet er færdigt, når det løsner sig fra kanten og ikke klistrer til
stegepinden.
Tag brødet ud, og køl det ned kort, skær i skiver og server varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her