Søde æbler giver et godt modspil til løgets skarpe smag.
Salaten passer fint til fisk, svinekød og fjerkræ og også til den krydrede
millionbøf her på siden.
Arbejdstid: 15 min. 4 personer
#
2 rødløg
2 spsk olie
4 spsk friskpresset citronsaft eller 3 spsk æbleeddike
salt og peber
2 søde æbler
½ bundt bredbladet persille
*
Pil rødløgene og skær dem i tynde ringe.
Bland dem med olie, citronsaft, salt og peber i en skål.
Vend dem godt rundt og lad dem trække i et par min.
Rør rundt igen, så de bliver grundigt marinerede og falder
lidt sammen.
Vask eller skræl æblerne og skær dem i tynde skiver.
Vend dem med løgene.
Anret salaten på et fad og drys med grofthakket persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin