Logo

Lækre ovn-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
4-5 spsk olie
2 ds flåede tomater
4 løg
salt og peber
paprika og oregano (eller dine yndlingskrydderier)
 
Tænd for ovnen på 225°C. Skræl kartoflerne og skær dem i både.
Tag en passende størrelse gennemsigtig plastic-pose til kartoflerne og kom 4-5 spsk olie i.
Krydderierne tilsættes i posen, med et godt skud salt og lidt peber, Til sidst kommes kartoflerne i posen, og den lukkes med en knude, så den kan æltes let rundt for at fordele olie og krydderiblandingen over det hele på kartoflerne.
Pil og skær løgene i halve skiver.
Kom løgene på en varm pande med lidt olie og giv dem 1-2 min., så de er klare.
Fordel løgene i bunden af et stort ovnfast fad og læg de krydrede kartofler ovenpå.
Bages nu i midten af ovnen i en 15 min. hvorefter tomaterne hældes ved og bager i yderligere 15 min.

 
Tips: Man kan stege kød med, fx. komme nogle koteletter ovenpå kartoflerne, som steger med i en hel ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her