Har du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller
frys, så er denne dejlige frokostsalat hurtigt lavet. Hvis ikke, kan du dampe et
friskt kyllingebryst i et par dl hønsebouillon 10-12 min.
Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
Salat:
75 g champignon
1-2 stilke bladselleri
1-2 forårsløg
125 g kogt eller stegt kyllingekød
2 spsk mayonnaise
3-4 spsk fromage frais, kvark eller skyr
1 tsk dijonsennep
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
2-4 skiver fuldkornsrugbrød
4 salatblade
1 tomat
¼ agurk
*
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Rens bladselleri og forårsløg og snit dem fint.
Pluk kyllingekødet i små stykker.
Pisk mayonnaise og fromage frais eller lignende godt sammen
og smag til med citronsaft, sennep, salt og peber.
Tilsæt champignon, bladselleri, forårsløg og kyllingekød og
smag til igen.
Anret salaten på groft brød med salatblade, tomatbåde og
tynde skiver agurk.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin