250 g laksefilet
75 g små kartofler
75 g grønne bønner
Dressing:
1 spsk rødvinseddike
1 tsk diijonsennep
Et fed hvidløg
½ dl god olivenolie
salt og peber
Salat:
1 håndfuld god salat (gerne blandet)
1-2 tomater
1 lille løg i fine ringe
1 hårdkogt æg skåret i både
En smule radiser i skiver
1 spsk små sorte oliven
Damp laksen.
Kog kartoflerne, lad dem køle af og skær dem i mundrette stykker.
Kog bønnerne i godt saltet vand, så der stadig er lidt bid i dem.
Skyl dem godt under koldt vand.
Pisk dressingen sammen.
Træk skindet af den dampede laks og skrab alt det brune, fede kød af den.
Bryd kødet i passende stykker.
Arranger salaten på en tallerken eller et fad.
Fordel alle ingredienser smukt og dryp dressing over med en ske.