Logo

Kinasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kinakål
½ citron
1 tsk sukker
1 rødt æble
2 kiwifrugter
15 hasselnøddekerner

Skær kinakålen igennem på langs.
Den halvdel, som ikke bruges nu, holder sig frisk i en plastpose i køleskabet.
Skyl kinakålen, ryst vandet af og fjern rodstok og eventuelle beskadige blade.
Snit kålen fint på tværs og læg strimlerne i salatskålen.
Pres saften af ½ citron og hæld den i skålen samme med sukker og rør rundt.
Skyl og tør æblet og skær det i små terninger med skræl, men uden kernehus.
Vend straks æbleterningerne i kålen, hvor citronsaften hindrer æblet i at blive mørkt.
Skræl kiwifrugterne og skær dem i skiver på tværs.
Hak nøddekernerne groft og vend kiwi og nødder i salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her