Logo

Katrines squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

0.3 l. økologisk cremefraiche
1 frisk lille økologisk revet squash
½ glas groft hakkedede løgsvampe (findes i bøgeskov men se en svampebog)
lidt salt og friskkværnet peber
lidt økologisk citronsaft
 
Revet squash skal stå en god time eller to i en si og dryppe af.
Derefter kommes squashen i et rent viskestykke og det vrides.
Bland resten af ingredienserne sammen og lad trække natten over.


"Katrines squash" kan bruges som dip til fx. rødbedechips.
Prøv den som fyld i croissanter sammen med mango og krabbefyld.
Eller brug den som tzatziki.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her