Logo

Kartofler krydrede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stor bagekartofler

FYLD:
2 tomater, finthakkede
1 medium løg, finthakket
2 æg
1 skive franskbrød
1 spsk persille, hakket
½ tsk dild, fintklippet
½ tsk rosmarin
2 spsk smør
kraft Light cremefraiche eller Kraft French Dressing

Kartoflerne serveres som forret med den gode dressing til. For et godt resultat bør vælges en stor melet kartoffel.
Skrub kartoflerne godt og skær et kryde i hver. Bag i ovnen 45-50 min. ved 200ºC. Skær et låg af kartoflerne og skrab indmaden ud med en ske og mos det. Pisk æggene sammen og udblød brødkrummen i mælken. Rør det i mosen sammen med de øvrige ingredienser. Krydr med salt og peber. Kom mosen tilbage i skallerne. Bag endnu 20 min. ved 200ºC. Servér Kraft dressingen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her