Logo

Kartoffelsoufflé - hurtig eller ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker, Luftig og særdeles nem at lave, hvis man har en pose kartoffelmospulver liggende. Og hjemmelavet mos er endnu bedre. Med en salat er souffléen en let gang aftensmad

Lækker, Luftig og særdeles nem at Lave, hvis man har en pose kartoffelmospulver liggende. Med en salat er souffléen en let gang aftensmad

 

1 pakke kartoffelmospulver (eller bedre hjemmelavet mos)

muskat, salt og peber

1 æg, delt i blomme og hvide

40 g reven parmesan

*

A. Kartoffelmos tilberedes efter anvisningen på pakken og krydres med lidt muskat og peber.

B. Æggeblommen røres i kartoffelmosen.

Æggehviden piskes skummende med et nip salt og vendes i mosen med parmesan.

C. Kartoffelmosen fyldes om i 2 smurte souffléforme eller kopper (a 1¼ dl) og bages i 15 minutter i den forvarmede ovn ved 210°C /varmluft 195°C.

Serveres straks.

Pr. portion: 15 g protein. 11 g fedt. 36 g kulh. = 298 kcal (1250 kj)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her