Logo

Kartoffelskaller bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Retten her, der består af kartoffelskaller fra bagekartofler samt smør salt og persille er let at lave og er et godt alternativ til den almindelige kartoffel. Smager godt til al slags kød.

 

Bagekartofler
Smør
Salt
Persille
 
Vask bagekartoflerne grundigt. Kog dem hele til de er møre.
Skær dem over på langs og derefter over på midten.
Tag kødet ud af kartoflen, så der stadig hænger sidder lidt kød ved. Læg dem først på en bageplade med bagepapir med skallen opad.
Pensl dem med smør og drys med salt.
Bag dem i ovnen i ca. 8 min. v. 200ºC.
Tag dem ud, vend dem, pensl dem igen med smør, drys med salt og hakket persille og sæt dem igen i ovnen i ca. 8 min. ved 200ºC.
Tages ud når de er tilpas sprøde i kanten.
 
Tips: Serveres til alt slags kød. Et rigtig lækkert alternativ til den almindelige kartoffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her