Om sommeren er det
skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med hjemmebagte boller
til. Arbejdstid: 25 min. Koge/trækketid: 16 min. Ikke fryse-egnet. Til 2
personer, er du alene så halver portionen.
#
500 g nye kartofler
½ rødløg (finthakket)
2 stilke bladselleri (fintsnittede)
1 bdt radiser (fintsnittet)
Drys:
2 forårsløg (eller 1 bdt purløg, fintsnittet)
evt. salatblade
Dressing:
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
2 spsk vineddike
4 spsk olie
salt og peber
Skrub kartoflerne
rene og kog dem i letsaltet vand i 8 min.
Sluk for varmen og
lad dem trække færdige under låg (ca. 8 min.).
Pisk ingredienserne
til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Skyl kartoflerne i
koldt vand og skær dem i terninger, skiver eller både.
Vend dem sammen med
dressingen og tilsæt rødløg, bladselleri og radiser.
Anret i en skål som
tilbehør eller på 2 tallerkner med salatblade, som en selvstændig ret.
Drys med forårsløg
eller purløg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin