Logo

Kartoffelsalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kolde kogte kartofler
35 g smør eller margarine
1 stk løg i tynde skiver
2 stk æg
vineddike

Kog løgskiverne klare uden at de tager farve i fedtstoffet.
Imens piskes æggene godt sammen.
Fjern gryden fra varmen og pisk æggene i.
Smag saucen til med vineddike salt og friskkværnet peber.
Vend tilsidst kartoffelskiverne i og smag igen til inden servering

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her