4 kartofler
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
125 gram champignon
2 spsk olie
Æggemasse:
4 æg
2 spsk hvedemel
1 dl letmælk
2 tsk salt
1 tsk hvid peber
1 tsk revet muskatnød
2 spsk hakket persille
2 tomater skåret i tynde skiver
Kartofler og gulerødder skrælles og rives groft.
Peberfrugt og champignon renses
og skæres i tynde skiver.
Olien varmes på en pande, og de revne
gulerødder steges i 1 minut.
De revne kartofler tilsættes og steges videre
sammen med gulerødderne i 3-4 minutter.
Vend hele tiden de revne gulerødder og kartofler
så retten ikke brænder på.
Tilsæt nu peberfrugt og champignon og steg videre
i 2-3 minutter.
Ingredienserne til æggemassen blandes til
en jævn masse og hældes over de stegte grønsager.
Skru ned til svag varme.
Efter 5 minutter lægges tomatskiverne i en krans langs
kanten på stegepanden, og æggekagen steger videre i
ca.10 minutter til æggemassen er stivnet.
Serveres med blandet salat og groft brød.