Logo

Karaishuti Kachuri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- stegt brød fyldt med grønærter

Fyld:
mosede grønærter
varm olie
ingefær
sukker
salt
grøn chili

Dej:
hvedemel
salt
olie
vand
hed olie

De mosede grønærter kommes i den varm olie. Så tilsættes ingefær, sukker, salt og grøn chili, hvorefter man rører rundt 2-3 minutter, til den er klar.
Til dejen bruges hvedemel, salt, olie og vand. Bland det og ælt i 10 minutter. Først presser man en dejklump flad og kommer fyldet i midten. Fold dejen, så fyldet dækkes. Rul så brødet ud og kom det i hed olie. Det tager kun et par minutter at lave det. Spises sammen med lidt kartoffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her