Logo

Kantareltærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne tærte med kantareller er lækker og nem at lave. Perfekt som let og nem aftensmad. Eller som tilbehør til for eksempel kødretter. Kan eventuelt tilsættes spinat og urter.

 

2 små plader butterdej
80 g friske kantareller
olivenolie
1 løg
2 æg
1 dl fløde
reven muskatnød
salt
hvid peber
4 småfolie tærteforme
*


Butterdejen udstikkes med et glas i passende form, således at butterdejsbunden udfylder folieformen. Kantarellerne og løget ristes af i lidt olivenolie, krydres med muskat, salt og hvid peber, hvorefter det afkøles. Æg og fløde piskes let sammen. Kantarellerne lægges på butterdejsbundene og overhældes med æggemassen. Herefter skal de bages i ovn ved 180 º C i ca. 12 minutter

Tips: kan eventuel tilsættes spinat og grønne urter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her