Logo

Kæmpebønner i ovn - Fassolia Gigantes Plaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Giant Beans Baked in the Oven
250 g store hvide bønner (ca. 3 cm lange)
 
Sauce:
1 mellemstort løg snittes fint og svitses i olie
1 ds flåede tomater blendes og tilsættes
5 - 6 hele peberkorn
2 stk allehånde
1 tsk tørret krusemynte
salt og peber
 
Bønnerne lægges i vand natten over, og koges i usaltet vand i ca. 2 timer.
(I en trykkoger tager der kun ca. 10 min.)
Det hele småsnurrer i 20 min.
De kogte bønner lægges i et ovnfast fad og saucen hældes over.
Der skal måske tilsættes vand eller olivenolie (helst olie) men det skal IKKE svømme i sauce.
Sættes i en 200ºC varm ovn i ca. ½ time - overfladen må gerne blive lysebrun.
Som frokostret serveres bønnerne lune eller kolde med fetaost, brød og 1 glas retsina !

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her