Logo

Kålssalat med æble, persille og soya-mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kålssalat med æble, persille og soya-mandler

 

Her får du opskriften på en sprød og lækker kål-salat som kan laves med alle typer af kål! Det er en rigtig god og nem vintersalat som hurtigt kan bakses sammen på de travle hverdage.

2 pers. Arbejdstid: 15 minutter

 

# Det skal du bruge:

Et kvart kålhoved, fx hvidkål, spidskål, grønkål

2 røde æbler

5-6 stilke bredbladet persille eller to gode håndfulde

En håndfuld mandler

2 spsk soyasauce


Vinaigrette:

4 spsk olie

3 spsk æblecidereddike/hvid balsamico

Lidt salt

1-2 tsk honning

1 tsk dijonsennep


* Fremgangsmåde:

1) Snit kålen så fint som muligt

 

2) Skær æblerne i tynde skiver eller tern, alt efter smag

 

3) Hak persillen groft

 

4) Rist mandlerne af på en tør pande indtil de tager farve, tilsæt her soyaen og tag af varmen (det bruser op, så husk at vende mandlerne mens soyaen damper af!)

 

5) Bland kål, æble og persille i en skål, lav nedenstående vinaigrette og drys mandlerne ovenpå (hak dem eventuelt i mindre stykker)

 

Vinaigrette: 

1) Ryst eller rør alle ingredienserne sammen og smag til med evt. mere sødme, syre eller salt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her