Logo

Indisk dal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl grønne linser
1 spsk ingefær
1 l. vand
1 spsk sesamolie
4 løg
1 tsk havsalt
1 gulerod

Skær løgene i terninger og steg dem i olien.

Skær guleroden i terninger og læg dem ovenpå løgene og derpå linserne.
Vandet hældes ved og det hele småkoger i 45 min.

Smag til med salt og ingefær.

Serveres til chapatti'er, brød, eller ris.

Variation: brug andre typer linser (f. eks. røde) og grønsager.
I stedet for ingefær kan smages til med karry, paprika, eller chilipeber.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
6909-01-2011 13:40:46 mugge
Der mangler hvidløg! ville foretrække en anden opskrift. Bl.a. kan dal med fordel simre længe...

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her