500 g butterdej
3 skalotteløg (30 g)
10 kartofler (700 g ?)
3 tsk smør
8 spsk cremefraiche 38%
10 dildstilke
salt og peber
1 æg
Rul butterdejen ud i en tykkelse på ca. 2 mm. Skær firkanter på 15x15 cm. Hak skalotteløg fint og svits dem i smør i en lille gryde. Skræl og riv kartoflerne groft, pres væsken ud og varm dem igennem med løgene under omrøring i 5 min. Tilsæt cremefraiche, fint plukket dild og smag til med salt og peber. Læg kartoffelfyldet på midten af butterdejen. Pensl kanterne med sammenpisket æg og luk pakken, så den har form som en trekant. Tryk kanterne med en gaffel og pensl kartoffelpakkerne med sammenpisket æg. Bag kartoffelpakkerne i ovnen ved 200º i ca. 4O minutter til de er gyldenbrune - også i bunden.